LED ulici osvetljenje: energetska efikasnost, sigurnost i atraktivna urbani krajolik

LED ulici osvetljenje: energetska efikasnost, sigurnost i atraktivna urbani krajolik

Moderne LED ulici osvetljenje štedi znatan nivo energije i troškova, je u stanju da unapredi urbano bezbednost, omogućava atmosfera privlačnom vredno žive u i odrћavajuжe izradjivati smanjuje emisije CO2. Kao investicioni projekat, zato je sposoban za ostvarivanje pozitivnih urbani razvoj mnogo brže nego druge projekte modernizacije. Lokalnim skupštinama imaju širok spektar različitih sredstava i subvencija programima koji su im dostupni.

Prema nedavnom istraživanju tehničkog stanja ulične rasvete procenjeno je 51 odsto veća kao kad mi je potrebna nadogradnja. Ovo je Podesiva za različite druge evropske zemlje. U prethodnim projektima za renoviranje, Yahua osvetljenje je uspeo da spasi do 85% osvetljenje folije zbog upotrebe energetski efikasnih LED rasvetu i inteligentna osvjetljenja sistema, istovremeno ostvarivanje poboljšanje kvaliteta svetlosti.

svoje podružnice kompanije Siteco pružaju kompletan portfolio visoko efikasni, inteligentna LED rješenja za moderan, energetski efikasna i trajna urbana osvetljenja. Za okružnih veća od bilo koje veličine sa ciljem da se dizajniraju budućnost vredi za njihove stanovnike žive na štednju energije, siguran, privlačnom i umreženi način.