Zato je predvodio solarne ulica svetla ne rade tokom jedne godine?

Na polju ulične rasvete, led lampica za solarnu ulica je veoma važnu poziciju. čelu solarne ulica rasvetom koristeći andquot; solarni panel PV + baterija storageandquot; obrazac, to je tipičan samostalni solarnu energiju sistem. Preko dana dovoljno sunshine sunиevu proizvedu struju da napunite bateriju, ukidanje baterije noću, svetla pružaju električne energije. Stvarne koristi, ako baterija je razuman kontrolu, nepravilno puni, Oderite i nad otpusta će uticati na trajanje baterije, kako bi smanjili troškovi zaštite, najefikasniji način da se baterija razumna ponuda, naravno, ispuštanje je da budem razuman.

Kako da kontrolišu kapacitet baterije i otpusta. Moramo izabrati dobru inteligentni kontroler u međuvremenu za solarnu energiju ulica lightconfiguration vrlo je važno. Solarni PV i baterija konfiguracija je notreasonable, jedan je solarni PV nije naplaćivao prikladno da baterija, drugu kapacitet baterije koji treba da bude pogodan ne više od ne manje. iz navedenih razloga će prouzrokovati baterije životnog samo kratko. Možda te provesti mnogo više troškova za kupovinu ove solarne ulica svetlo, ali samo to mogao provesti jednu ili dve godine. lampa neće raditi.

Tako da smo vas podsetim, kada planirate da kupite solarne svetla, morate razmotriti solarne ulica lagan konfiguracije i svaka zemlja theaverage svetlo intenzitet se razlikuje.

Tvoja solarno ulica svetlo tehničke inženjer:Sales@sxyhzm.com