Od sportskih Olimpijske igre Rio osvetljenje dešavanja

Iz Olimpijske igre u Rio sportski događaji osvetljenje

Olimpijske igre u Rio je došao do kraja, i iako je i dalje manje od zadovoljavajuće. Od sporta, osvetljenje, niko da vidi neke događaje.

1, metalnu halidnu je i dalje glavni olimpijski stadion u Rio

Prema nepotpune statističkim podacima, više od 70 odsto Rio Olimpijskog stadiona i dalje koristiti jeftine i isplative metal-halidnu lampu i metalnu halidnu lampa tehnologija je ozbiljna, stabilna performansi, glavni izvor je Olimpijskih igara objekata.

2, LED rasveta aplikacija za sportski teren

LED rasvetu je novi omiljeni sport. Prema statistici je nepotpun, bar postoje više od 2 000 para LED rasvetu koristi u svim vrstama objekata, objekata, sportski LED osvetljenje brz razvoj tehnologije.

LED stadion rasvetu.je budućeg pravca razvoja.

3, privremena osvetljenje za velike multi-sport

Major igre objekata da koristite veće količine, pored upotrebe klasičnih trajna zgrada, ali takođe treba da koristite centrima za konvencije i drugih velikih prostora podesiti privremeni objekti, a neki takođe treba da koriste vadimo objekte. Bivši najpogodniji osvetljenje rešenje je da koristite je privremeno mesto osvetljenje sistem koji se može koristiti za unapređivanje osvetljenje dopunske osvetljenje standardni najnižeg nivoa objekata ispune uslove Olimpijskih igara. Dopunski osvetljenje je oblik privremene sisteme

Sistem paljenja LED se zato budućeg pravca razvoja! Da se usudim da predvidi da sledeće Olimpijske igre u Tokiju će imati oko pola polja stadion sa LED rasvetu.