Vruće prodaja modul tip LED ulici svetlo

Kao i početkom velike snage LED lampe i integrisanije dizajn, to jest, zapali ljuske i LED uređaji vezani zajedno i koji se nalazi u staklu, što otežava održavanje ekstremno, ali takođe utiče na ukupni život lampe, ne može ispuniti LED tehnologiju razvoja, nisu mogu biti standardizovani.

Ulica svetlosnom izvoru modul je riješiti ove praktične probleme u glavnom programu. Sijalica do postaju glavne tokove enterprise rješenja za proizvodnju.

Modularni da biste uklonili sa lako Skupština "," Održavanje "," zamena "i" druge odličan funkcije.

Yahua osvetljenje je profesionalac koji se bave LED ulici razvoj proizvoda, proizvodnje i prodaje u nekom od preduzeća za visoke tehnologije, kompanija odgovorna osoba, andquot; nam samo-razvijenim LED modul svetla života do 100 000 sati, veće od 150lm / W, boja automatsko iscrtavanje indeksa veći od 70Ra, temperatura opcionalne boje 2700-7000 K, svetlo - koja emituje ugao 85 ° * 135 °.

Sa tehničkog stanovišta, LED osvetljenje proizvode same pridaje veliki značaj funkcionalnih istraživanja i razvoja, standardizovani proizvod koji je zamena LED pali proizvoda, neophodni uslovi za tradicionalni osvetljenja.


Vrhunac ovog proizvoda je razuman objektiv struktura, zbog svoje površinski oblik, kao u obliku sedla, tako da se kroz susedne sekcije glatke površine na lagan zračenje područja preklapaju, pravljenje mesto više uniformu, dobro osvetljenje.

LED modul svetla proizvodi su prodani u svetu koriste i prepoznat od strane kupce, ovo je deo kupca procene LED moudle ulica svetlosti:


1, produkt visoka efikasnost blistava, ekonomski energije, ispunjavaju zahteve dizajna;


2, proizvod isplative, superiorne performanse, štednju energije efekat je očigledno;


3, lampe sa svetlo efekat je superioran, u skladu sa standardima za osvetljenje putu, superiorni konfiguracija;


4, modularna struktura dizajna, konfiguracija napajanja proizvoda je slobodan da olakša podudarni zahteve scena osvetljenje struju;


5, jedan objektiv dizajna, modul vodootporni efekat;


6, modul za izvor svetlosti i voziti električna odvajanje, da biste izbegli međusobnog uticaja;


7, rashladni materijal za legure aluminijuma, drveta je očekivano i jeftin;


8, lampa instalaciju pogodnost, jednostavno održavanje, jednostavna operacija


9, konfiguraciju proizvoda je visoka, stabilne performanse, vrednost za novac;


10, proizvod površinske performanse, upoznati posebne životne sredine, so sprej za otpor