ЛЕД Хигх Баи индустријска светиљка инсталација треба обраћати пажњу на који проблем?

Изабрана висококвалитетна индустријска лампица високог залета , затим како инсталирати како бисте постигли жељене резултате? Такође, обратите пажњу на постављање сијалица.

1. дистрибуција   расвете. Разумна локација за инсталацију расвјете, како би се постигла разумна расподела светлости, не појављују се тамне области. Дистрибуција доброг осветљења може учинити људе осјетљивим, свијетлим, без замора, удобним радним окружењем. Када би грађевинска област требала бити разумна расподела ЛЕД рударских сијалица и опција.

   2. Индустрија ЛЕД-а у употреби инсталације, треба обратити пажњу на то да не ставимо неке редове на погрешно, јер је унутрашњи чип или низ граната, укључујући и неки од дизајна сијалице, у складу са кораке до .

3. Приликом инсталирања ЛЕД-а високе свјетиљке за високе увјете , морамо прво обратити пажњу електричару који мора имати сертификате, тако да можете избјећи штету на овој лампи, пре него што инсталација мора провјерити да интегритет читаве сијалице није у нормалном стању инсталација, недостатак дела није могућ. И запаљиве предмете што је више могуће за одржавање одређене удаљености од инсталације или ће доћи до експлозије или ефекта се не може нормално користити.

4. Инсталација је такође завршена на месту да се провери да ли нема затамњених крајева осветљења, освјетљење треба да осигура захтеве осветљења.

5. приликом уградње ЛЕД светла у индустрији требало би да буде нежно, не појављују феномен бацања хаоса, што доводи до оштећења лампе. У складу са упутствима произвођача за инсталацију.