Sijalica do noću da smanjite svetlinu UK ugljen smanjenje ispravne spasiti troškova

Okrugu Hartford, severno od London, velika Britanija će početi da biste prilagodili svetlinu svetla, dodatno uštede. U protekloj godini, u okrugu Hartford, je bilo postepeno smanjena mnogim provincijama troškove. Sada vladinim agencijama i razmisli o novim načinima uštede, u sred noći umanjivanjem svetlinu sijalica do da uštede novac.

Ovaj andquot; zatamnjenja svetla i omogućiti da se smanji broj ofandquot; U prvoj grupi test plan će omogućiti početka svetla LED koja je pokrenuta. Ovaj program se fokusira na nekim poljima tokom noći da smanjite svetlinu svetla, ulica osvetljenje i skratili vreme. Postojeća ulica u 11 oand #39; sat noću do 06 h ima spuštene su na 25% svetlinu.

Sijalica do ne samo od tradicionalnog visokog pritiska natrijum svetla smanjenje emisija ugljenika, ali takođe pomoći od vlade da ostvari cilj od poreza emisija ugljen. Smanjite svetlinu svetla moći će da se dodatno smanjiti potrošnju energije za 25%, sa nekoliko minuta dnevno da se smanji vreme operacije nakon pesak u kulu, godinu možete da sačuvate otprilike 92 sata časova osvetljenje