ЛЕД панел освјетљује перформансе и примјену

ЛЕД панел панел са јединственом осветљеношћу је добар, то је већа, лагана симетрија мекана, мирна и друге карактеристике, широко се користи у канцеларијама, школама, болницама, тржним центрима, кући и другим приликама, постаје ЛЕД приликом замене традиционалне решетке плоча Најбољи производ.

Распоред производа

Светла ЛЕД плоче , укључујући распоред важног оквира, дифузиону плочу, светлосну воду, светлеће перлице, погонску снагу, алуминијумску плочу и остале компоненте.

1, оквир: јачина рама утиче на издржљивост

Оквир је важан део панела, оквир високог интензитета како би расвјетна свјетла постала трајнија. ЛЕД светлосни панел са употребом разлике материјала, топлотни учинак није исти. Према статистичким подацима, тренутни материјал панелног светлосног рама је углавном алуминијум, челик, ПЦ, А6063, алуминијум, челик и други материјали.

2, дифузиона плоча: разлика између различитог материјала преноса светлости

Улога дифузионе плоче је да осветли светлосну воду да се симетрично распрши, али и да игра улогу нејасних утичница, употреба важних материјала су акрилни, ПЦ, ПС и тако даље.

Према познанству, акрилна свјетлост преноса од 92%, ПЦ 88%, ПС вероватно такођер 80%, акрилна свјетлост преноса већа од ПЦ-а, а цијена је ниска, а учинак против старења је слаб; и ПЦ материјале скупе, али јаке анти-агинг одговарајуће везе.

3, светло упутство: одличан утицај на плочу ефекта светла

Светлосна водилна плоча ради одбацивање светлости одвојене паралелно са плочом преносне светлости у правцу правоупорно на плочу преносиву светлост, а светло рефлектовано од плоче светлосне плоче до задње површине лампе панела огледа се од стране рефлектујућег папира . У овом процесу, али и да се минимизира пад светлости, уопштено говорећи, ефикасност светла светлосне траке зависи углавном од нивоа планирања мреже, а затим избором листа.

4, снага: константни струјни извор напајања

ЛЕД лампица има два режима снаге погона, константно струјно напајање, овај модел подудара са високом, ПФ вриједношћу до 0,95, исплативом; други је константни напон са константним напајањем струје, стабилним перформансама, али поштујте ниске трошкове.

Класификација производа

Светла ЛЕД панела имају директне типове и бочне светлеће две категорије.

Лампа бочних панела је лагана, лако се постављају и транспортују предности, недостатак је лако сјај није симетрија; директно светло типа панела је предност богате светлости, контрола трошкова има превише, недостатак није да заустави одсјај, тамни простор, тежак, релативно неугодан транспорт и постављање.

Бочна светла ЛЕД панела у односу на цену директног типа, због бочне емитовања технологије ЛЕД светиљке, релативно је велика, што је одређено са стране уређаја који емитира светлост, ЛЕД светла са стране које емитују бочне стране од директног типа вјештине и процеси Требало би бити велики, што доводи до приноса производа и хомогености производа теже је контролирати.

Предност производа

Светлосни панел светла има веома меку методу светлости, која се сада најчешће користи страна светлосне методе, а светло тело која емитира светлост је веома симетрично, тако да светло не заслепљује. Коришћење у свим областима може бити корисно за уклањање одсјаја.

ми имамо добру цену за ЛЕД панел свјетло добродошлицу вашем икнуири: салес@скихзм.цом