Sijalica ulici do funkcija i tehničkih uslova

Sijalica do sa ekološkim bez zagađenja, niska potrošnja energije, visoka efikasnost blistava, dug život i drugim karakteristikama, stoga, sijalica do će postati najbolji izbor za štednju energije transformacija. LED svetlo je novi efikasan, dug život, zaštitu životne sredine, u odnosu na velike natrijum struje, rezultiralo nedostatak gubitak energije, LED rasvetu ima vrlo važna prednost.

Put osvetljenje su usko povezani sa ljude i #39; s proizvodnje i život. Zajedno sa ubrzanje urbanizaciju u Kini, ulica LED lampa ima prednosti pravca osvetljenje, niskom potrošnjom, dobra pokretačka karakteristike, brza reakcija, seizmičke visokog kapaciteta, duge službe života i zeleni zaštite životne sredine. U na ljude i #39; s vizije, kao worldand #39; s najviše alternativu za tradicionalni izvor svetlosti prednosti nove generacije štednju energije zapali izvora, stoga, sijalica do će postati najbolji izbor za put osvetljenje transformacije za štednju energije. Razne karakteristike su sledeći:

1. u jednom pravcu svetlo da biste se uverili da je lagan stopa;

2. LED ima jedinstveni sekundarni optički dizajn, poboljša efikasnost osvetljenje, za štednju energije;

3. U odnosu na lagan boja nego da ostvare isti Svetlina, LED svetlo osvetljenje neznatno manje od visokog pritiska natrijum lampe;

LED u upotrebi napajanje dizajneri mogu biti niža od srednje - pritisak natrijum lampa;

5 sijalica do sa automatskim kontrolisati uređaji za štednju energije;

6. dug život;

7. visoka efikasnost blistava;

8. lako instalirati;

9. izvrstan termalni kontrolu,

10. kvalitetan i pouzdan;

Backlit color uniformu;

Neće izazvati štetu životne sredine;

Najkritičnija je u poređenju sa tradicionalnim ulica lampe, troškovi održavanja lampa LED ulici su veoma niske.