ЛЕД Стреет Лигхтс ПК Ординари Стреет Лампс

1, поређење електричне енергије:

Употреба 60В ЛЕД уличних светиљки генерисала је електричну енергију годишње, а само коришћење 250В уобичајеног високог притиска натријумске лампице електричне енергије која је генерисана за 20% у току године, значајна уштеда у потрошњи електричне енергије је идеалан производ за штедњу енергије, али и усклађен на изградњу трендова друштва усмереног на очување.

2, контраст положаја

ЛЕД улична лампа снага је обична натријумска лампа 1/4 под високим притиском, постављање бакарног кабла у попречном пресеку захтева само обичне уличне сијалице 1/3, штедећи пуно трошкова ношења.

Уградили су горенаведене уштеде трошкова, кориштење ЛЕД свјетала у поређењу са кориштењем обичне натријумове лампе високог притиска, први омогућује власницима да се опораве у року од једне године да би повећали почетне инвестиционе трошкове.

3, контраст осветљења:

Употреба лампица ЛЕД 60В може да достигне осветљење натријумске сијалице од 250В високог притиска, што значајно смањује употребу енергије; ЛЕД светла због своје мале снаге, са ветром, сунчевом енергијом, која се користи у градским секундарним путевима.

4, коришћење температурног контраста:

У поређењу са обичним уличним лампама, ЛЕД светла током употребе ниске температуре, непрекидна употреба неће произвести високу температуру, црна не сагори црну боју.

5, поређење безбедносне функције:

Тренутно на тржишту хладнокатодних сијалица, без електрода, високо узбуђени су рендгенско осветљење високог притиска, укључујући штетне метале као што су жива и штетни зраци; у поређењу са ЛЕД осветљењима су сигурни нисконапонски производи у инсталацији и коришћењу процеса У великој мјери смањују сигурносни ризици.

6, поређење ефикасности животне средине:

Обичне уличне светиљке садрже штетне метале, спектар садржи штетне зраке. У поређењу са чисто ЛЕД уличном лампом, без инфрацрвеног и ултраљубичастог зрачења, без зрачења, без загађења светлости и не садржи штетне метале, рециклирање отпада је типичан производ зеленог осветљења.

7, сервисни век и поређење квалитета:

Просечан живот уобичајених уличних лампи је 12000 сати, замена уличних сијалица није само висок капитал, већ утиче и на саобраћај, нарочито у изградњи тунела је посебно неугодно; ЛЕД улична лампа уједначена у трајању од 100,000 сати, 10 сати дневно, живот до десет година изнад, једном за свагда. Поред тога, ЛЕД светла су водоотпорни, отпорност на ударце, отпорност на ударце су врло добри, квалитет хаоса, у гарантном року су производи без одржавања.