Metro/metro LED rasveta snabdevač Yahua osvetljenje

Vrlo važno je LED rasvetu visokog kvaliteta, stabilan i pouzdan. Uveravam sve dovelo lagano samo da dobro odbijanje toplote?

1. umri kasting visoke čistoće aluminijum legura stambenog i ukupnom presovane svetlo obrade tehnologiju da se osigura dobar efekat hlađenja, smanjenje efikasna upotreba LED svetlo u procesu opadanja.

2. U cilju da osigura pouzdanost proizvoda iz koje predvode izvor, smo adoptec uvezen čips, visoka efikasnost blistava, dug život, dobro stabilnost, visoka pouzdanost; Svetlo telo sa visoko kvalitetne LED za hlađenje glavni materijal anti-oksidacije, korozije korozija, termalni dobre performanse, anti-elektromagnetske smetnje. U kontroli kvaliteta, strogi skladu sa nacionalni standardi za proizvodnju i testiranje fabrika, izaberite izvor nacionalnog sijalica kvaliteta nadzora i inspekcije centra i drugih autoritativnih nacionalnog testiranja agencija, nezavisnog testiranja i za certifikaciju da osigura proizvod sigurnost i pouzdanost.

To je pomenuti da je Metro osvetljenje pripadaju sredine aplikacije je složen i testiranje tehnologija tržišne segmente, većina projekata ići kroz ponovljene reparacije prihvatanje od strane vlasnika. Mislim da bolje proizvodnje koncepata i bogato nasleđe u podzemnoj LED rasveta, svih metro LED rasveta projekat sve odjednom kroz prihvatanje i odobravanje.

LED lampe za štednju energije, stabilnost, trajnost, inteligentna kontrola ima neuporediv prednosti tradicionalnog osvetljenje i LED karakteristike snažan zemljotres izuzetno je pogodan za podzemne posluju okruženje. Ali u domaćim postojeće podzemne mreže, samo nekoliko redaka koristiti LED rasvetu, većina ostalih tradicionalnih rasveta, LED rasveta tržišta potencijalnih metro mogu se opisati kao prilično velike.