Popularni Bej srednjoj LED svetlo za komercijalne i industrijske aplikacije

Popularni LED visoke Bej svetlo za komercijalne i industrijske aplikacije

Bej pramenovi su savršeno rešenje za opseg reklama, industrijskih, magacin i stambene situacije, superiorni osvetljenje performansi.

Tradicionalno je industrijski luster, pramenovi Bej LED može koristiti za opseg okruženja i javi se širok spektar oblika i veličina koji odgovara potrebama svih okruženja.


Dok svjetla se može koristiti u sportove ili centri za rekreaciju, fabrika jedinice, komercijalnim okruženjima i magacina konverzije su takođe jednako pogodna za širok spektar industrijske i komercijalne upotrebe gde vlasnici traže rešenje za efikasno osvetljenje sef i energiju.


VODIO Bej pramenovi.su jedinstveni zbog njihove sposobnosti da budu instalirani 20 metara ili veća, koja nudi niz prilika za svojstva sa visokim plafonima i izazovno instalacijama.


Bej pramenovi nude visoka efikasnost funkcije i prednosti:


-Razne osvetljenje šare - LED visoke zalive može biti instaliran u opsegu od dizajnera da odgovara potrebama i potrebama dizajna osvetljenje svojstva.


-Visoko energetske efikasnosti - svetla funkcioniše energetski efikasnije i dostavi 70%, čuvanje na vaš račun za tradicionalnu energiju. Tokom životnog veka u inventar, svetlo će dostavi ogromnu uštedu za nekretnine i sruši ukupne Rastući troškovi preduzeća ili industrijsku svojinu.


-Smanjeno održavanje - sve osvetljenje inventar su podržale garanciju i zahtevaju praktično bez održavanja za život u inventar. Smanjenje održavanja znači da je povećanje sigurnosti za vlasnika nekretnina i održavanje ekipe pružanje sredstava za upravljanje.


-Dug život - visoki prostor za LED su predviđene života između 70 000 i 200 000 sati na osnovu izlaza, što može biti oko 30 godina za svaku sijalicu.


Da li ti treba osvetljenje za Vaše područje skladišta pravo kroz tvoju hangar za avione, LED visoke zalive nude opcije iz osvetljenje paneli luminaire stil svetla upoznati vaših zahteva tačnu osvetljenja osvetljenje na opseg.


LED je su popularan izbor za stambenih i poslovnih prostora, kao i ponude za zaštitu životne sredine, a koštala štednja plus superiorna osvetljenje opcije za vlasnika zgrade. Svetla premašiti tradicionalnih sijalica koriste u komercijalnim i industrijskim svojstva, uključujući metal halidnu, fluorescentno, HID i visokog pritiska natrijum oprema.


Ako ste u potrazi za savršen sijalica za svoje komercijalne ili industrijske svojstvo graditelj, mi ćemo vam ponuditi nam cena na veliko i vrhunsku uslugu.