Da li je to inteligentan ulične rasvete?

Inteligentni ulici osvetljenje, kako se očekuje, postati predstavlja značajan prodor u izgradnji pametan grad. Budućnost u bežične Wi-Fi, puni se gomila, praćenje podataka, ekološki nadzor, Poljaci i drugim poljima, možeš da se pouzdaš ulica svetla i inteligentnom kontrolom platforma za postizanje.


Inteligentni ulici svetlo je primjenu napredne, efikasan i pouzdan vlast red nosač i bežičnu GPRS / CDMA komunikacione tehnologije, da ostvari udaljene centralizovanu kontrolu i upravljanje sa ulice. Sistem ima funkcije za Automatsko prilagođavanje svetline prema protok saobraćaja, kontrola udaljenog osvetljenje, pokrivenosti bežične mreže, krivica aktivni uzbuna, osvetljenje kabl bezbednosti, daljinsko očitavanje brojila i druge funkcije, znatno čuvanja energije resurse, povećavaju nivo upravljanja javnog osvetljenja, upotreba gradske inteligentna osvetljenje sistem, operacije i troškovi održavanja biti smanjen za 56% godišnje.


Nacionalni podaci zavoda za statistiku pokazuju da je iz 2004 godine da 2014, broj gradske osvetljenje od 10.5315 na 2301.91 miliona, grad put osvetljenje industriji da se održi trend brz razvoj. Pored toga, poslednjih godina, Chinaand #39; s ukupna potrošnja rasveta konta za oko 14% potrošnje struje. Između njih, put i položeno osvetljenje elektricitet potrošnje račune za oko 38 odsto osvetljenje potrošnje struje, postao najveći oblasti osvetljenja. Tradicionalni ulici lampe generalno natrijum-na osnovu, visoko energetske potrošnje i visoke habanje i sijalica do možete smanjiti potrošnju energije, u ukupnom štedi energiju stopu može dostići 50% ili više. Nakon inteligentna transformacije, na inteligentan LED svetla sveobuhvatne štednju energije očekuje se stopa do 70%.


Do kraja prošle godine, broj Chinaand #39; s inteligentna gradjevinci dostigla 386, mudrost, grad kraj koncept istraživanja postepeno u fazi suštinske izgradnje. Sa ubrzanje izgradnje mudrost u gradu, kao i Internet stvari, zamagljuju pri radu sa računarom i druge nove generacije za informacione tehnologije u širokoj upotrebi, inteligentna svetlo radovi na ulici doneće mogućnosti za brz razvoj. Očekuje da će do 2020 godine, Chinaand #39; s LED inteligentna lapmu prodor na tržište će se povećati za oko 40%