Yahua paljenja LED biljka raste svetlo

Yahua osvetljenje LED biljka raste svetlo

LED rasvjeta uzgajanje više štetan za zdravlje

Sa stalnim ekspanziju u LED rasvetu, osvetljenje biljke u polju imati mesto, i postepeno se primenjuju na raznim poljima proizvodnje poljoprivrednih useva, voće i biljne proizvodnje, flowercultivation i tako dalje. Iako aplikacija manja od veličine jedan obični komercijalni osvetljenje ili kući osvetljenje kao široko, ali osvjetljenje biljaka kao posebno polje primene LED, zbog njihove superiornosti, postepeno prepoznaje na tržištu, tržišna potražnja raste

Biljka raste svetlo zbaciti tradicionalne poljoprivredne metode

t je prijavio koje, na osnovu tehničke fabrike različite spektra, andquot; Preferencesandquot; izaberite odgovarajući LED lampe zamijeniti sunce kao izvor svetlosti, svetlost 24 sata na dan, temperatura može biti unutar biljku fabrika, vlažnosti, svetlo, vazduh i ugljen dioksid koncentracija hrana rešenje i drugih ekoloških faktora u realnom vremenu automatskog praćenja da osigura maksimalan efekat fotosintezu. U poređenju sa tradicionalnim izrezivanje šare, visoko preopterećenosti njihove zemlje i bez napora operacija, visok stepen mehanizacija, bez zagađenja proizvoda sigurnosti, zbog hranljivosti značajno poboljšana, u predstavi rezultate istraživanja kod kuće i u inostranstvu hortikulture inženjering polje bilo veliki uticaj. S napretkom u tehnologiji, upotreba LED svetlo u svemiru da rastu neke biljke imaju vrlo efikasan.

U stvari, zbog niske temperature LED lampe može staviti u najboljoj poziciji iz biljke bliže, tako da može da osigura da svi delovi biljke bile potpuno iste illuminance. Ovaj pristup za eliminisanje štetnih pesticida, đubriva i konzervansa pravio povećanje organske predati, i umalo nije Hemija je dodao, sa modernim traganje za visokokvalitetne zeleno i zdrav život svrhu se poklapaju. Pored toga, kontrolu nad indoor uzgoj po LED izvor mogu da smanjenje od 50% u odnosu na tradicionalni način ciklus rasta biljke. To znači koje uživaju potrošači lokalno izrasla sveže useve kao san je postao moguć.