12В 40В ЛЕД Соларно улицно светло 12 сати радног времена

Detalji o proizvodu

12В 40В ЛЕД Соларно улицно светло 12 сати радног времена

Имамо више од 15 година искуства у развоју ЛЕД соларног система за улично осветљење. Пружамо 40В ЛЕД соларно напајање отвореним системом расвете за паркирање који задовољава стандардне захтеве осветљења за неколико јавних простора као што су паркиралишта, уз истовремено избјегавање трошкова уградње стандардних свјетлосних свјетала.

Главна додатна опрема за ЛЕД осветљење у улици Солар поверед саистем :

Главни параметар:

Спецификација улицног улаза од 40 В


Лед снаге лампе

40в / бридгелук чипова

Лака ефикасност

100 лм / в

Материјал кућишта сијалице

Алуминијум

Соларни панел

Моно / Поли Цристаллине Силицон 160в * 1ПЦ

Соларна батерија

ДЦ12В 150Ах гел батерија

Контролер

ДЦ12В / 24В10А Контрола светлости и контрола времена

Светлосни пол

Висина 7м, вруће поцинковање, премаз у праху

Температура боје

3000к-5700к

Радна температура

-40 ℃ - + 50 ℃

Гаранција

3 године

* Вањска соларна улица, свјетлосна сата: 10-12 сати / ноћи и 3-4 резервне кишне дане

Соларни панел Опис:

1. Могли смо осигурати ефикасност конверзије соларног панела са поликристалним моно ћелијама високе учинковитости и додавањем алуминијумског кадра, каљеног стакла.
2. 3 године гаранције, не мање од 90% стандардне излазне снаге је у року од 10 година, 80% стандардне излазне снаге је у року од 25 година

Принцип рада соларне:
Као што је познато, када сунчева енергија удари на соларну плочу, онда ће се преко акумулатора пренети на батерију, сунчева енергија се претвара у електричну енергију и дневно се складишти у батерији. Електрична енергија ће се пренијети на ЛЕД лампу Преко контролера поново. Лампица је укључена и светло ноћу. (како је приказано испод)

У оквиру светских познатих произвођача и изводјаца соларних светиљки у Кини, ИАХУА је поуздан снабдевац који има велики 12в 40в лед соларно светло 12 сати радног времена у току. Са производима на продају, можете велепродајне Солар Поверед улице свјетла доброг дизајна по ниској цени и ниске цијене из наше фабрике.

Istraga