Мутил угао подземне светиљке за ЛЕД тунеле

Detalji o proizvodu

Мутил угао подземне светиљке за ЛЕД тунеле

Постоје мутилације различитих ЛЕД светлосних светиљки. Лако се инсталира. Док је алуминијумско кућиште, добар одвод топлоте поуздани ЛЕД извори и вишеструки драјвери значе нулто одржавање.


Са више од 15 година искуства у освјетљењу тунела, Иахуа освјетљење нуди најсавременију технолошки напредну свјетиљку која је доступна за уграђивање тунела и подвозја за широку примјену на путу и железници. Ново ЛЕД тунелско осветљење обезбеђује енергетско уштеду и одрживо рјешење за апликације које обично користе вишеструке монтажне конфигурације од 90-300 ватт.

Високо конципиран за оптимално управљање топлотом и оптичке перформансе, пружа преко 15 година поузданог рада са више дистрибуција расвете у платформи која може издржати захтевна окружења тунелског осветљења.

Апликација:

Тунели

Ундерпассес

Покривени паркиралишта

Јавне и индустријске области


У оквиру светских познатих произвођача и извођача тунелских светиљки у Кини, ИАХУА је поуздан снабдевач који има велики пројекат расвјете светиљке за подводне тунелске светиљке под углом под углом под углом. Са производима за продају, можете на велико Тунел Лигхт добар дизајн по ниској цени и ниској цијени из наше фабрике.

Istraga